ЗНИЖКА - 15% Розпродаж!

ЧОРНИЙ КМИН Олія 110ml / 3,7fl.oz

301.75 грн.

На Сході цілющі властивості чорного кмину використовуються вже більше 3000 років. З 1959 року проводилося понад 200 досліджень в міжнародних університетах, приголомшливі результати яких були опубліковані в статтях і доповідях різних ЗМІ. Це прекрасним чином підтвердило найважливіше значення чорного кмину, про який говорилося понад 1400 років тому. Пророк Мухаммад сказав: «У чорному кмині зцілення від усіх хвороб, окрім смерті» . Олія чорного кмину має  різноманітний склад компонентів і активних речовин, які важливим чином відповідають за здоров’я і нормальне функціонування клітин нашої шкіри. Це і ненасичені (вітамін F) і насичені жирні кислоти, і незамінні амінокислоти, які наш організм не в змозі виробляти самостійно, а також необхідні для шкіри вітаміни A і E. Між іншим, корисні властивості олії чорного кмину обумовлюють антибактеріальні речовини що входять до його складу , мінерали, такі мікро і макроелементи як кальцій, фосфор, залізо, сірка, і багато інших компонентів.

Застосування олії чорного кмину особливо рекомендується для догляду за проблемною шкірою, яка страждає від різного роду запалень і гнійних висипань, а також для зовнішнього лікування багатьох шкірних захворювань. До того ж олія чорного кмину є одним з небагатьох косметичних рослинних масел, яке чудово підходить для жирної шкіри обличчя, і добре справляється з такими її недоліками як забруднені пори, і утворення прищів. Масло чорного кмину має антисептичну, антибактеріальну, розсмоктуючу, протизапальну і противірусну дію на шкіру обличчя. Воно допомагає зупинити і усунути будь-які запальні процеси шкіри, і сприяє прискоренню регенерації її пошкоджених клітин.

Окрім цього, олія чорного кмину має ще ефективну протигрибкову дією, і може використовуватися у лікуванні грибкових захворювань шкіри.

Застосування олії чорного кмину добре допомагає в лікуванні всіх видів дерматиту , екземи, псоріазу, позбавляючи бородавок, і багатьох інших захворювань шкіри.  Вона  є досить ефективним засобом при вугровому висипанні, і алергічних реакціях на шкірі обличчя. Інші корисні властивості і дії олії чорного кмину – це підвищення пружності, еластичності, і захисного імунітету шкіри , глибоке очищення її пор, а також зняття набряклості обличчя.

Cклад: олія з насіння чорного кмину першого холодного пресування

Щоденний догляд

Да

Пакування

флакон із кришкою

Термін придатності

18 місяців

Об'єм

110ml / 3,7fl.oz

Відгуків немає, поки що.

Зілиште відгук першим “ЧОРНИЙ КМИН Олія 110ml / 3,7fl.oz”

  • Не знайдено

Кошик
У кошику відсутні продукти
Продовжити покупки
0