Мій кошик

Тим’ян Лимонний Гідролат 100ml / 3,4fl.oz
-20%

Тим’ян Лимонний Гідролат 100ml / 3,4fl.oz

Оригінальна ціна: 145,00 грн..Поточна ціна: 116,00 грн..

Гідролат Тим’яна Лимонного ідеальний як тонік та зволожуючий засіб для будь-якої шкіри. Змаеньшує запалення, має антибактеріальну дію. Заспокоює шкіру після засмаги.

Loading...

Опис

Гідролат Тим’яна Лимонного (чебрецю лимонного)  – це справжній дар природи для тих, хто шукає натуральний догляд за шкірою та волоссям. Він поєднує свіжість цитрусових та пряність тим’яна, створюючи унікальний аромат, що заряджає енергією та відновлює природний баланс шкіри.

Основні властивості:

  • Очищення та тонізація: Гідролат ідеально підходить для всіх типів шкіри, особливо жирної та проблемної. Його природні антибактеріальні властивості допомагають у боротьбі з акне, звужують пори та покращують текстуру шкіри.
  • Зволоження та відновлення: Збагачений вітамінами та антиоксидантами, тим’ян лимонний гідролат живить шкіру, додаючи їй здорового сяйва.
  • Заспокійливий ефект: Тим’ян заспокоює подразнення та зменшує почервоніння, роблячи гідролат чудовим засобом для догляду після гоління або сонячних ванн.
  • Антиоксидантний захист: Захищає шкіру від негативного впливу довкілля.
  • Ідеальна основа під макіяж: Швидко вбирається та підходить для щоденного використання під косметику. Підтримує стійкість макіяжу протягом дня.

Способи застосування гідролату тим’яну цитрусового:

  • Тонік для обличчя: Застосовуйте гідролат лимонного чебрецю на обличчя за допомогою ватного диска після очищення шкіри.
  • Міст для волосся: Додайте гідролат цитрусового тим’яну до води під час миття волосся або використовуйте його як засіб для змивання після використання шампуню.
  • Засіб для догляду за тілом: Можна використовувати гідролат лимонного тим’яну для заспокоєння шкіри після засмаги або гоління.

Склад: 100% натуральна органічна вода (гідролат) тим’яна лимонного отримана за технологією парової дистиляції квітів та листя тим’яну лимонного.
INCI:  Thymus Citriodorus Hydrolat

Додаткова інформація

Щоденний догляд

Так

Пакування

Флакон зі спреєм

Термін придатності

18 місяців

Об'єм

100ml / 3,4fl.oz

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Тим’ян Лимонний Гідролат 100ml / 3,4fl.oz”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані товари