Мій кошик

ТРОЯНДОВЕ ПРАЛІНЕ Кремери для Ванної
-20%

ТРОЯНДОВЕ ПРАЛІНЕ Кремери для Ванної

236,00 грн.552,00 грн.

Відмінно підходять для  сухої шкіри. Живлять, зволожують, пом’якшують навіть найсухішу шкіру. Мають ефект ліфтингу та регенерації. Аромат несе атмосферу любові та спокою, водночас надає впевненості й наснаги.

Ванна з кремером після важкого дня – і ви станете найспокійнішою і найм’якішою людиною на Землі ! Покладіть в ванну з теплою водою один-два кремери і дайте повністю розчинитися . Насолоджуйтесь ароматною та живильною ванною насиченою батерами та оліями, які ніжно і дбайливо зволожать шкіру, не залишаючи жирної плівки. Або нанесіть на вологу шкіру і пориньте у ванну. Кремер можна використовувати і під час прийняття душу. Нанесіть на вологу очищену шкіру, помасажуйте пару хвилин, обполосніть. Таке інтенсивне живлення забезпечить дуже суху зневоднений шкіру вологою і поживними речовинами, поліпшить її тургор . Кремери – незамінні в ванночках для манікюру та педикюру .

Loading...

Опис

Склад: какао-батер, ши-батер, оліїн, цукрові полімери амілоза та амілопектин кукурудзи, рожева глина, екстракт троянди, трояндові пелюстки; етерні олії: герань, пальмароза, неролі.

Додаткова інформація

Щоденний догляд

Так

Пакування

Банка з кришкою

Термін придатності

18 місяців

Вага

110g / 3,9oz, 300g / 10,6oz

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “ТРОЯНДОВЕ ПРАЛІНЕ Кремери для Ванної”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані товари